Wie zijn we?

 

Anja van der Wal – Oprichter en Voorzitter

“Twee jaar in India met je neus ‘bovenop de ellende zitten’. Mensen ontmoeten die net zo getalenteerd zijn als jij en ik, maar minder kansen hebben door de omstandigheden waarin ze zijn geboren. En je realiseren dat je met minimale middelen hun leven kunt verbeteren. Dat heeft geresulteerd in Narangi. Een kleine organisatie die grote veranderingen teweeg kan brengen in het leven van mensen in een achterstandspositie.”

 

Anja werkt als zelfstandig projectmanager en is de drijvende kracht achter Narangi.

 


 

Eelke Blokker – Bestuurslid

Kinderen horen op school. Punt uit. En wij moeten er alles aan doen om dat voor ieder kind mogelijk te maken. In Nederland heb ik, als medeoprichter van een daklozenopvang en werkbedrijf voor de onderkant, gezien hoe bepalend iemands jeugd is. Dat geldt net zo hard voor de kids overzees, die in hutten wonen of op straat leven.”

 

Eelke is mede-oprichter en partner van het Instituut voor Publieke Waarden.

 


 

Lobke van Rijn – Bestuurslid
“Elk kind wil van nature leren en zich ontwikkelen. Hoe frustrerend is het dan als je niet de mogelijkheid hebt om dat te doen. En hoe zonde. Narangi biedt kinderen in India op een zo simpel en direct mogelijke manier een kans om zich te ontwikkelen. Kinderen via onderwijs aan een betere toekomst helpen, daar zet ik mij graag voor in.”

 

Lobke werkt als bestuurssecretaris bij Jeugdbescherming Regio Amsterdam.

 


 

Albert Jan Kruiter – Oprichter
“Op het moment dat we ontdekten hoe weinig er in financiële zin voor nodig is om mensen kansen te bieden die voor hen onbereikbaar zijn en voor ons vanzelfsprekend, besloten we Narangi op te richten. Sindsdien weten we dat je met vertrouwen in professionals, kleinschalige projecten en een flinke portie doorzettingsvermogen mensen iets onbetaalbaars kunt bieden: persoonlijke ontwikkeling.

 

Albert Jan is één van de oprichters en partners van het Instituut voor Publieke Waarden.

 


 

*De tekening bovenaan deze pagina is gemaakt door Ashu, leerling van de Wisdom Academy

 

Ontvang onze nieuwsbrief